Η εταιρεία

Your image in motion

PACKAGING EXPERIENCE

Με σταθερό πιστεύω ότι η συσκευασία αναδεικνύει και ολοκληρώνει την εταιρική εικόνα, η εταιρία UNIPROMO εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων συσκευασίας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών της.

Δραστηριοποιείται,  επί σειρά ετών, με ιδιαίτερη επιτυχία, στο χώρο της συσκευασίας, και ειδικότερα των χάρτινων, πλαστικών & οικολογικών επαναχρησιμοποιούμενων τσαντών  για τα καταστήματα και για την promotion συσκευασία και κυριαρχεί στην αγορά με ένα ουσιαστικό σύνθημα:

«Κάθε λύση, για κάλυψη κάθε ανάγκης, με ασυμβίβαστη υψηλή ποιότητα, σε ανταγωνιστικές τιμές & με αξιοπιστία».

H ευελιξία και η ταχύτητα προσαρμογής της UNIPROMO στα νέα δεδομένα του παγκόσμιου περιβάλλοντος και οι διεθνείς της συνεργασίες, της δίνουν τη δυνατότητα να:

  • Εντοπίζει με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών εξετάζοντας & αναλύοντας όλα τα δεδομένα για κάθε εταιρία ξεχωριστά.
  • Διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων & μοντέλων.
  • Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά.
  • Προσαρμόζει & αποτυπώνει απόλυτα την εικόνα της εταιρίας στα προϊόντα συσκευασίας με το έμπειρο και οργανωμένο δημιουργικό της τμήμα.
  • Παρέχει ένα πακέτο αξιόλογων και απόλυτα χρήσιμων, για κάθε εταιρία, υπηρεσιών

Η πολυετής εμπειρία, η γνώση, ο επαγγελματισμός των στελεχών της , οι συνεργασίες αλλά και η προσαρμογή της στις απαιτήσεις του διεθνούς περιβάλλοντος, δίνουν το προβάδισμα στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Design, πρωτοποριακά υλικά, ποικιλία μοντέλων, προσεγμένες λεπτομέρειες είναι τα κύρια συστατικά που κάνουν τις τσάντες της UNIPROMO να «τραβούν την προσοχή με την πρώτη ματιά» και να ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική αλλά και λειτουργικότητά τους.

Παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων & υπηρεσιών καλύπτει αποτελεσματικά όλες, τις χρηστικές αλλά και επικοινωνιακές ανάγκες των πελατών της, με συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων μέσω των καλύτερων διεθνών συνεργασιών .

Τα παραπάνω πιστοποιεί επίσης, το πολυπληθές πελατολόγιό της, το οποίο περιλαμβάνει πολλές διακεκριμένες εταιρίες, στο χώρο της η καθεμία, οι οποίες πάντα παραμένουν ικανοποιημένες από τη συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και σας προσκαλούμε να ζήσετε μαζί μας,

την «εμπειρία της συσκευασίας».